Moët Party Day po prvi puta u Hrvatskoj

U subotu 11. lipnja 2016. godine Hrvatska će se po prvi puta upisati na svjetsku kartu obilježavanja globalnog Moët Party dan sa čak sa dva događanja!
Vidi originalni članak

Jedni od najpoznatijih šampanjaca na svijetu ponuditi će nezaboravno uživanje u suradnji s namodernijim restoranima, barovima i lounge barovima diljem svijeta! U Hrvatskoj centar događanja biti će Lido Bevanda beach resort u Opatiji, gdje će biti smješteno dnevno slavlje, dok će se večernji party održati u baru Karolina u Rijeci. Za sve posjetitelje i sudionike ovog fantastičnog događaja osmišljene su mnogobrojne sportke aktivnosti, no naglasak je ipak stavljen na potpuno opuštanje. 

Uvjerljivo najzanimljiviji dio Moet Party Day-a, odnosnog večernje proslave u Karlovcu je francuska DJ zvijezda Willy Monfret kojega slave mnogobrojne suradnje s poznatim brendovima poput Ralph Laurena, Voguea, Benettona te mnogih drugih. 

Svakako sudjelujte na ovom nezaboravnom iskustvu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".