Modna kavica koju ne propuštamo

Sutra u zagrebačkom Croatian design super storeu održat će se još jedan Fashion cafe, ovoga puta s dizajnericom Melinom Mareljom koja stoji iza brenda KON2RE...
Vidi originalni članak

Dizajnerica čiji rad karakteriziraju zanimljive i multifunkcionalne torbe i ruksaci po prvi puta će publici otkriti svoje iskustvo s modom od fakultetskih dana pa sve do danas. Kroz otvoreni dijalog, gosti će imati priliku saznati sve što ih zanima o procesima stvaranja, izazovima dizajniranja modnog asesoara, korištenju ‘eko’kože, ali i o drugim dijelovima vođenja branda, poput nedavno snimljene kampanje ‘Attitude’.

Melina Marelja nakon završenog Tekstilno-tehnološkog fakulteta nekoliko godina radi kao asistentica modnog dizajnera BorisaPavlina. Krajem 2011., u pauzi između cjelodnevnih snimanja sapunica i dramskih serija, kreativni koncept KON2RE dobiva svoj smisao u punom obliku. Prilikom stvaranja branda, fokus je prvenstveno bio na beskompromisnom i ekspresivnom izražavanju kreativnog procesa u stvaranju novih ideja, koncepta, misli, osjećaja. Sama francuska riječ ‘countours’ označava neki oblik izvana, na rubu; ono što u neartikuliranom, vidljivom tek u prelamanju svijetla i sjene kroz obrise daje oblik i sadržaj. Zamišljen je kao koncept izdvojen iz mase sivila, drugačiji od drugih, bez kompromisa,sa sposobnošću transformacije i dozom drskosti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".