Moderno uređeni prostori Real grupe

FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL
Na adresi Ljudevita Posavskog 31, na 620 kvadrata skoro u centru grada nalaze se moderno uređeni uredi „full service“ agencije Real grupa d.o.o. Na sadašnjoj adresi tvrtka posluje od studenog 2013. godine.
Vidi originalni članak

Širenje poslovanja dovelo je do potrebe za većim brojem zaposlenika, a veći tim zahtijevao je i veći prostor. Tako se rodila ideja o stvaranju prostora koji će biti potpuno prilagođen potrebama i ritmu agencije kako bi se svaki zaposlenik tijekom radnog vremena osjećao dobro i ugodno. 

Nekadašnji prostor agencije zamijenjen je velikim otvorenim uredima s nekoliko zasebnih ureda. Većina zaposlenika je u jednom fluidnom „open space“ prostoru koji je koncipiran tako da svatko ima dovoljno radnog prostora, a opet da su svi dovoljno blizu da mogu komentirati, dijeliti ideje i zajednički sudjelovati u izradi cjelovitih rješenja za klijente. Veliki prostor osim ureda i „open space“ prostora ima i lounge dio koji se nakon radnog vremena pretvara u ugodan prostor za druženja za razne prigode poput navijanja za omiljeni sportski klub. Za vrijeme ručka, kolege se druže u velikoj blagovaoni tako da je osiguravanjem tog prostora, pored potpuno uređene kuhinje, zaposlenicima omogućeno sve kako bi dan na poslu bio maksimalno ugodan. 

Koncept poslovnog prostora zamislio je vlasnik tvrtke Krešimir Renzo Prosoli koji je svoju ideju prenijeo arhitektici Janji Zovko iz arhitektonskog ureda Randić i suradnici koja je u konačnici napravila rješenje koje je obuhvatilo sve zahtjeve za modernim i ugodnim: „Ideja je bila da se napravi prostor koji je funkcionalan, kreativan i poticajan. Namjera nije bila stvoriti nešto pretenciozno nego baš suprotno – stvoriti ugodan, ali i moderan prostor koji diše zajedno s ljudima i osigurava im dobar osjećaj tijekom vremena provedenog za radnim stolom.“

Velike prostore agencije obilježava industrijski dizajn koji je prije svega ugodan i topao. Moderno uređenje interijera nije sterilno zbog dodavanja detalja koji unose živost u prostor. Velike slike modernog umjetničkog izričaja i intenzivnih boja raspoređene su po cijelom prostoru agencije. Pažljivo birani komadi namještaja egzistiraju samostalno, ali se stapaju u idealnu cjelinu. Poveznica prostora je boja Reala koja dominira prostorom u raznim varijacijama i razbija prostor intenzivnom narančastom bojom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".