Mislili ste da je 1500 kn za Applove bežične slušalice mnogo? Pogledajte cijenu onih s Louis Vuitton potpisom

Luskuzni francuski dizajnerski brend predstavio je bežične slušalice u četiri boje
Vidi originalni članak

Nakon što je Apple predstaviop AirPods slušalice, bežični su modeli postali pravi hit, a sad ih je u kolekciju dodao i luksuzni francuski dizajnerski brend Louis Vuitton. A ako ste mislili da je približna cijena od 1500 kn, koliko treba izdvojiti za Apple AirPods slušalice s kućištem, vrtoglavo visok iznos, iznenadit ćete se kad vidite cijenu ovog dizajnerskog modela Horizon.

Naime, kako piše Harpers Bazaar, koštaju 995 dolara, odnosno oko 6500 kn, a još nisu u prodaji, nego će se u kolekciji pojaviti tek kasnije ove godine. Crvene slušalice s prepoznatljivim monogramom i zlatnim LV logom dolaze u crnom kučištu, a nastale su u suradnje s Master & Dynamic, njujorškom kompanijom koja se bavi proizvodnjom slušalica, mikrofona i audio-dodataka. Osim u crvenoj boji, slušalice dolaze još u bijeloj te crnoj boji sa žutim i plavim detaljima, a jedno punjenje donosi tri i pol sata neometanog slušanja glazbe. 

 

Ovisno o boji slušalica, u ponudi su i dvije boje kučišta, crna i bijela, a baterija na punjaču može izdržati do 10 sati, što je savršeno za one koji su uvijek u pokretu. Statement slušalice kompatibilne su i s Androidovim i s Appleovim uređajima, kao i s Bluetooth uređajima. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".