Mirisan plamen za trenutke opuštanja

FOTO: Instagram user: wickbox FOTO: Zara home FOTO: Zara home FOTO: Net A Porter FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: Net A Porter FOTO: Net A Porter
Ako želite jednostavnim trikom svome domu podariti toplinu, zapalite svijeće, donosimo neke od najpopularnijih...
Vidi originalni članak

Baš kao i kad je moda u pitanju, trendovi postoje i kad je riječ o uređenju doma i to sve do najmanjih sitnica. Jedna od njih svakako su svijeće, nezaobilazan detalj koji će svakome prostoru u tren oko podariti toplinu te osigurati opuštenu i romantičnu atmosferu. 

Trenutačno su najpopularnije one koje mirišu na jabuke i cimet, sandalovinu, vaniliju i naranču, a na vama je da odaberete koja vam naviše odgovara. Posebu pažnju valja posvetiti i dizajnu svijeće jer će na pravome mjestu ostaviti dojam malene umjetničke instalacije.

U galeriji donosimo naš odabir. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".