Mini fest vikend u King Crossu

U subotu i nedjelju, 05. i 06. 03. King Cross je za trudnice, roditelje, bebe i djecu pripremio Mini Fest vikend uz posebne popuste i pogodnosti u trgovinama s dječjom opremom, igračkama i hranom za djecu.Uz voditeljicu programa Ines Preindl, svaki dan od 12 do 19 sati, najmlađe čekaju mnogobrojna iznenađenja....
Vidi originalni članak

Mini Fest vikend već se drugu godinu za redom organizira u King Cross centru u Zagrebu, a ove godine program će biti još bogatiji sadržajem, zabavom i znanstvenim radionicama zahvaljujući sudjelovanju različitih izlagača, kao i "kućnih" brandova King Crossa. Hokej klub Trešnjevka će tako pripremiti demonstraciju igranja hokeja na travi u kojoj će moći sudjelovati i vaši mališani.
Bioteka organizira znanstvene radionice za djecu i roditelje s područja prirode, biologije, evolucije, zaštite okoliša, energije te zdravlja i prehrane.
Zagreb Film Festival predstavit će prvo izdanje Međunarodnog filmskog festivala za djecu – KinoKino koje će sudjelovati na Mini Festu sa svojim radionicama za djecu na temu filma.
Muzej iluzija svojim sadržajem otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet iluzije koji očarava sve generacije.
Epo igra u svom programu ima rano bavljenje s bebama i malom djecom od rođenja do 5 godina. Kroz igru djeca razvijaju jezik, govor i komunikaciju, pažnju, pamćenje i koncentraciju, osjećaj za ritam i glazbu, sluh i muzikalnost, koordinaciju pokreta, vid i druga osjetila.

Bebe i mala djeca kao spužvice upijaju jezike, pisanu riječ, količine i brojeve, te razvijaju ljubav prema prirodi i tehnici.
Najsretnija beba naziv je radionice osmišljene prvenstveno za buduće roditelje, kako bi ih se pripremilo za dolazak bebe i eliminiralo nedoumice i zablude koje su izvor problema i frustracija. Također je i vid potpore roditeljima beba koji su preplavljeni mnoštvom općenitih i konfliktnih informacija, a žele dobiti konkretna "uputstva" za bebe.
Mali zmaj - društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece, sudjelovati će na Mini Festu s kreativnim likovnim radionicama.
Fashion team – agencija za dječji modeling, organizirat će modnu reviju te prezentirati modnu produkciju revija i snimanja za najmlađe.
Knjižnice grada Zagreba sudjelovat će u programu s čitanjem priča za djecu.
Udruga Vestigium sudjelovat će s elektroničkim radionicama na kojima se izrađuju razni elektronički sklopovi i uređaji koji rade na baterijski pogon te se tako djeca upoznaju s osnovnim elektroničkim elementima. Korak do znanosti radionice su na kojima će se djeca moći igrati radeći znanstvene eksperimente i pritom naučiti kako mogu razviti svoje kognitivne i motoričke  sposobnosti, komunikacijske i socijalne vještine te se naučiti obuhvatnije razmišljati. 

King Cross je prvi moderni trgovački centar na ovim prostorima otvoren još u rujnu 2002. godine kao jedno od najugodnijih mjesta kupnje, ali i mjesto za provođenje trenutaka obiteljskog odmora ili susreta s prijateljima uz dozvoljen ulaz kućnim ljubimcima. Stoga vas pozivamo da u mnoštvu zanimljivih sadržaja pronađete nešto za sebe i svoje mališane, sudjelujte u nagradnim igrama i radionicama ili se jednostavno dođete zabaviti s nama! 
Sudjelovanje na Mini Festu je besplatno!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".