Midsummer Scene / Night Dubrovnik

Britanskom umjetniku Dubrovnik poslužio kao najveća inspiracija....
Vidi originalni članak

Svestrani britanski umjetnik Bari Goddard u izložbenom prostoru Društva prijatelja dubrovačke starine, u Širokoj ulici, predstavlja izložbu fotografija pod nazivom Midsummer Scene / Night Dubrovnik, a koja ostaje otvorena do 6. srpnja. Fotografije nastale prošlog ljeta u Hrvatskoj prikazuju prekrasni Dubrovnik i kazališni festival Midsummer Scene iz potpuno nesvakidašnje perspektive.

- Bari Goddard je umjetnik koji bilježi grad i odabire posebne motive i osobe koji ga fasciniraju. Ova izložba ukazuje na to da stranci, zaljubljenici u ovaj grad ponekad ga više vole od samih Dubrovčana. Kao što se kaže «daske koje život znače» za Baria i umjetnike koji nastupaju na Midsummer Scene Festivalu ovo je «kamen koji život znači - izjavio je autor predgovora izložbe Andrija Seifried. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".