Meghan i Harry snimaju dvije nove reality serije za Netflix: Doznali smo o čemu je riječ

Ova dva projekta, trenutno u ranoj fazi produkcije, dio su megadogovora koji je kraljevski par potpisao s Netflixom 2020. godine, a koji je doveo do objavljivanja njihovog dokumentarca, Harry & Meghan.
Vidi originalni članak

Princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle, poznati po svojoj angažiranosti u humanitarnim aktivnostima i društvenim pitanjima, donose svoj talent na novu razinu. Kako je Harper's Bazaar ekskluzivno saznao, par će lansirati dvije reality serije na popularnom streaming servisu Netflix.

Prva serija, koja će biti bez pisanog teksta i uputa, pratit će Meghan Markle dok uživa u raznim aktivnostima poput kuhanja, vrtlarenja, zabave i prijateljstva. Ova serija, koju producira Sony Pictures Television's Intellectual Property Corporation, donosi nam novi pogled na Meghan izvan njezine prethodne uloge u popularnoj seriji Suits. Leah Hariton, poznata po radu na seriji "Selena + Chef", bit će showrunnerica, dok će Michael Steed, koji stoji iza projekta "My Next Guest Needs No Introduction", biti zadužen za režiju. Meghan će biti jedna od izvršnih producentica putem svoje i Harryjeve tvrtke Archewell Productions.

Druga serija, također bez pisanog teksta i uputa, pratit će svijet profesionalnog pola, koji je princu Harryju blizak srcu. Serija će snimati igrače koji igraju na najvišoj razini, kao i društvenu scenu koja okružuje sport. Ovu seriju producirat će Boardwalk Pictures, produkcijska kuća poznata po serijama poput Chef’s Table i Sex, Love & Goop. Miloš Balać, koji je radio na FX-ovoj seriji Welcome to Wrexham, bit će voditelj emisije, dok će princ Harry i Meghan ponovno biti izvršni producenti putem svoje tvrtke.

Ova dva projekta, trenutno u ranoj fazi produkcije, dio su megadogovora koji je kraljevski par potpisao s Netflixom 2020. godine, a koji je doveo do objavljivanja njihovog dokumentarca, Harry & Meghan.

Par, koji se trenutno nalazi u Montecitu u Kaliforniji, također radi na raznim drugim projektima, uključujući Meghanin novi lifestyle brend, American Riviera Orchard, koji će prodavati različite proizvode poput džemova, organskog voća, nakita i kuharica. Što se tiče njihovih TV projekata, Sussexovi su spremni adaptirati bestseler New York Timesa, romantični roman "Upoznaj me na jezeru" u Netflixov film.

Divna studentica genijalnim stajlingom pokazala kako neutralne boje ni u proljetne dane ne moraju biti monotone
Mala bijela haljina i efektan baloner odličan su izbor, a ona ih nosi na baš chic način
Cjenovno pristupačni, a učinkoviti: Na ove šampone za kosu vrijedi obratiti pozornost jer ih mnogi hvale
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".