Meghan i Harry objavili svoju zadnju objavu na društvenim mrežama: 'Iako nas ne vidite, naš rad se nastavlja'

S travnjem prestaju njihove kraljevske dužnosti, no par je rekao: Iako nas ne vidite, naš rad se nastavlja
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je 31. ožujka zadnji dan kraljevskih dužnosti Meghan Markle i princa Harryja, na Instagram-profilu Sussex Royal objavili su i svoju zadnju objavu na društvenim mrežama. Harpers Bazaar piše da je njihov glasnogovornik najavio da bi bračni par u narednim tjednima i mjesecima volio fokus staviti na globalnu borbu protiv virusa COVID-19

Post na Instagramu zadnja je objava koju par objavljuje pod imenom @SussexRoyal, kao i na SussexRoyal.com, web stranici pokrenutoj početkom godine na kojoj su opisani detalji njihovog prestanka obavljanja kraljevskih dužnosti. 

Ispod objave na Instagramu, par je na pisao:

- Kao što možemo osjetiti, svijet je u ovim trenucima iznimno krhak. Istovremeno, svjesni smo da svako ljudsko biće ima potencijal i priliku napraviti razliku - kao što to sad možemo vidjeti diljem svijeta, u našim obiteljima, zajednicama, kao i kod onih koji se bore na prvoj 'liniji' - zajedno smo međusobna potpora kako bismo ispunili cilj

Zdravlje i dobrobit zajednice trenutačno su najvažniji svugdje na svijetu, kao i pronalazak rješenja za mnoge probleme koji su se pojavili kao rezultat globalne pandemije koronavirusa. Budući da svi imamo ulogu u ovoj globalnoj promjeni, kao i promjeni navika, mi ćemo se fokusirati na novo poglavlje kako bismo dali maksimalan doprinos. Iako nas možda ovdje ne vidite, naš rad se nastavlja. 

Hvala ovoj zajednici - na podršci, inspiraciji i zajedničkoj predanosti dobrome u ovom svijetu. Veselimo se ponovnom povezivanju s vama, uskoro. Bili ste odlični! Do tad, pazite na sebe i na svoje bližnje.

U galeriji pogledajte što su Meghan & Harry odabrali za jedno od svojih posljednjih kraljevskih pojavljivanja:

FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".