Meghan efekt? Žene podijelile niz fotografija 'stvarnog' postporođajnog tijela!

Meghan Markle je u svojem prvom javnom pojavljivanju nakon poroda pokazala još uvijek prisutan trbuščić i tako dala vjetar u leđa brojnim ženama koje se bore s gubitkom kilograma nakon poroda.
Vidi originalni članak

Skupina prijateljica zaprimila je brdo poruka mržnje nakon što su podijelile fotografiju koja prikazuje njihova postporođajna tijela. Ponosne su majke željele prikazati svoja postporođajna tijela i ukazati na ljepotu stvarnosti. Fotografiju su podijelile na svojem Instagram računu, kada su ih dočekali komentari mržnje.

"Je li ovo reklama za nužnost liposukcije trbuha?", "Što mislite o dijeti", "Zašto na ovoj fotografiji nema nijedna fit žena? Nije svako tijelo nakon poroda ovako opušteno", "Oprostite, ali nije vam beba ovo napravila, nego hrana", bili su samo neki od komentara.

No u moru negativnih, našao se i popriličan broj pozitivnih komentara. Je li ovo Meghan efekt? Naime, Meghan Markle je u svojem prvom javnom pojavljivanju nakon poroda pokazala još uvijek prisutan trbuščić i tako dala vjetar u leđa brojnim ženama koje se bore s gubitkom kilograma nakon poroda.

"Konačno, tijelo koje izgleda kao moje", "Ova fotografija me spasila, borim se sa svojim samopouzdanjem, a zbog ove fotografija se osjećam kao da nisam sama".

"Hvala vam na vašoj hrabrosti i suosjećanju, dragi ljudi  s fotografije",  "Ovakve stvari moraju biti viđene. Vi pomažete svijetu da postane bolje mjesto."

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".