Medvedgradske glazbene večeri

Koncerti koje željno isčekujemo...
Vidi originalni članak

Koncerti na Medvedgradu postali su tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Menart BPM-om i ove godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri. Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Luce i Sara Renar, 15. srpnja nastupa Urban&4, a ime trećeg izvođača čiji će se koncert održati 16. srpnja, još je tajna koju će organizatori otkriti 23. lipnja u večernjim satima. 

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom „Akustika na vrhu kule” nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori: Side Project (14. srpnja), Voland Le Mat (15. srpnja), FOR ( 16. srpnja). 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".