Maratonac koji je otrčao 7 maratona u 7 dana za Dječju onkologiju: 'Planiramo i Antarktiku, mislim da smo blizu realizacije'

Kristijan Sindik gost je serijala Večernjakova desetka, a u utorak gostuje u Večernjakovom podcastu
Vidi originalni članak

Gost novog serija "Večernjakova desetka" je Kristijan Sindik, maratonac koji je nedavno istrčao 7 maratona u 7 dana za Odjel dječje onkologije KBC-a Split, a i sam je bivši onkološki bolesnik. Zanimalo nas je koja mu je neostvarena trčkačka želja, ali i što je najteže u istrčavanju jednog maratona:

- Do sada mi je neostvarena trkačka želja istrčati sedam maratona na sedam kontinenata, ali na putu sam da to ostvarim. Najteža je Antarktika, ali imamo priču za iduću godinu i mislim da smo blizu realizacije. Kad sam počinjao, najteže mi je bilo poslije 32. kilometra, tada je baš ogromna kriza. A sada mi se najteže zagrijati prvih pet kilometara.

Kaže kako je nakon prvog maratona ikad pomislio "Što je meni ovo trebalo?", a onda je za pet minuta gledao kad je idući maraton. 

Kristijan se osvrnuo i na borbu s rakom:

- Prije nego što sam ga pobijedio, osjećao sam da mogu, ali naravno da je osjećaj potpunog olakšanja i da idemo dalje, da je to bio samo jedan ožiljak.

Kristijan Sindik gost je i Večernjakovog podcasta kojeg možete pogledati u utorak, 9. ožujka u 18 sati, a što nam je još Kristijan rekao, pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imate li ih u ormaru? Studentica ekonomije nosi traperice koje su must have u svakoj garderobi
Jakne zbog kojih jedva čekamo proljeće: Izdvojili smo modele za svaki stil već od 199,90 kn
Dama divnog osmijeha odlično nosi kožne hlače i čizme koje trendseterice jednostavno obožavaju
Isfenirate se i frizura 'izdrži' samo jedan dan? Isprobajte savjete s kojima će potrajati i nekoliko dana
Korektor koji se može kupiti već za 50 kuna, a ima najviše pozitivnih recenzija

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".