MAMMA MIA

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo. Svake nedjelje donosimo vam prijedlog za nadolazeći tjedan te što novo u njemu možete isprobati, gdje možete otići ili kako se možete zabaviti…
Vidi originalni članak

U kazalištu Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija uskoro počinje nova kazališna sezona. 18.rujna novu sezonu otvoriti će mjuzikl MAMMA MIA. Upravo je ta predstava naš prijedlog ove nedjelje. 

Mjuzikl Mamma mia do sada je prikazivan u više od 40 zemalja među kojima je i Hrvatska. Priča koju je do sada vidjelo preko 54 milijuna ljudi jedna je od najpoznatijih u svijetu a postoji i podatak kako svakog trenutka na svijetu se na barem 6 mjesta pokazuje izvedba ovog mjuzikla.

Kombinacija teatre i glazbe ima posebnu čar i donosi jedinstveno iskustvo svojoj publici. Upravo oni su oduševljeni zagrebačkom postavom i interpretacijom pa su karte većinom rasprodane.

Stoga ako ste zainteresirani ugrabite svoje karte na vrijeme. I provedite lijepu rujansku večer sa svojom obitelji, prijateljem, prijateljicom ili nagradite sami sebe i pogledajte komediju koja će vas zasigurno osvojiti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".