Mali slatki raj u srcu Zagreba

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
U staroj Vlaškoj 43 otvorena je nova oaza koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca...
Vidi originalni članak

Mlada poduzetnica Mia Salman u srcu Zagreba otvorila je slastičarnu Meet Mia koja se jednostavno mora naći na vašoj listi "mjesta koje morate posjetiti". Jedan pogled na novootvoreni zagrebački brunch&cake bar dovoljan je da bi se u njega zaljubili, a nakon što probate sjajne slastice koje nudi poželjet ćete se u njega vratiti što prije. 

Prekrasan interijer djelo je dizajnerica Marite Bonačić i Negre Nigoević koje potpisuju i interijer uspješnog dubrovačkog restoran "Pantarul". Plavo sivi tonovi upotpunjeni bakrenim detaljima pridonose toploj i sanjivoj atmosferi prostora a kolači u Meet Mii, osim što su prava rapsodija okusa, izgledaju kao mala, do savršenstva dovedena, umjetnička djela. Mia se ne libi eksperimentirati okusima, pa ćete tako imati priliku probati neobičan cheesecake s pistacijom, kolače s bosiljkom ili fantastični sendvič s namazom od limuna i pršutom a rezultat je i više nego uspješan. 

24-godišnja Mia je za vrijeme treće godine studija na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa iskoristila mogućnost razmjene i otputovala u Francusku gdje je uživala u kulturi i kulinarskim specijalitetima a na svoj dotadašnji hobi počela je gledati na sasvim nov način što je rezultiralo otvaranjem Meet Mie. Bilo da ste ljubitelj kvalitetnih i oku ugodnih kolača ili pak više volite slane delicije ova je zagrebačka oaza idealno mjesto za onu dugu kavu s prijateljicama koju planirate već tjednima. A uz nju se bez grižnje savjesti počastite kojom kalorijom više. Bez brige, nećete požaliti!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".