Čarobno otočje Maldivi

FOTO: PR FOTO: PR
U zadnjih nekoliko godina ovo mjesto je jedna od top destinacija poznatih i slavnih osoba, ali i onih koji žele otkriti čari ove prekrasne zemlje. Ukoliko ste vi jedna od onih osoba koje bi u skoroj ili dalekoj budućnosti voljela posjetiti ovo otočje, donosimo vam nekoliko stvari koje zasigurno trebate znati.
Vidi originalni članak

Republika Maldivi svoj teritorij ima u Indijskom oceanu, a sastoji se od 1200 otoka među kojima se njih 106 koristi isključivo za turizam. Turistička otočja podijeljena su u grupama od onih najluksuznijih do najjeftinijih. Kada se odlučite na kojem otočju će te boraviti, imajte na umu da možete samo na tom ići u razgledavanje te jesti u dotičnim restoranima. Naravno, da neki otoci nude jednodnevne izlete s brodom gdje možete malo bolje otkriti čari Maldiva, te posjet glavnom gradu Maleu kojeg svakako trebate vidjeti. No, ako ne platite dodatne izlete, ostatak svog odmora provesti će te „zatočeni“ u raju plaža (što i nije toliko loše!). Što se tiče plaža, top pet najljepših su u sklopu hotela Baros, Kurumba, Gili Lankanfushi, Taj Exotica i LUX* South Ari Atoll gdje su cijene noćenja nešto o čemu samo možemo sanjati. Također budite oprezni što naručujete za jelo i piće, jer zbog uvoza hrane cijene jako odskakuju od normalnih. Kada se pakirate uzmite nešto toplije za obući jer noći nekad znaju biti hladnije, sprej protiv komaraca i naravno veseli duh jer idete na Maldive!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".