Maja je plesačica iz Rijeke koja je nastupala s Justinom Timberlakeom i na Superbowlu: 'Ne bojte se slijediti snove!'

Jednog je dana dobila poziv za sudjelovanje u turneji Justina Timberlakea, a sve ostalo je povijest
Vidi originalni članak

Maja Kereš plesačica je iz Rijeke koja već godinama živi u Americi gdje je ostvarila zavidnu plesačku karijeru. Odselila je u New York kako bi se dodatno educirala i pohađala plesni program u Broadway Dance Centru, tamo je trenirala, i onda dobila priliku otići u LA.

Jednog dana je dobila poziv za sudjelovanje u turneji Justina Timberlakea, a sve ostalo je povijest

- Da mi je netko rekao da ću plesati s Justinom Timberlakeom na turneji, ne bih vjerovala, rekla nam je ova simpatična plesačica, koja je kratko svratila u Hrvatsku ovih dana. Inače, nastupala je na turneji s ovim popularnim pjevačem, ali i na Superbowlu 2018. godine.

- Svi trenuci na turneji su mi bili predivni. Ali sjećam se kad sam jednom plesala i odjednom ugledala ta sva svjetla i shvatila da su mi se ostvarili snovi. Sve što sam sama sebi vizualizirala i meditirala o tome, postalo je stvarnost, priča nam.

Upoznala je brojne svjetske zvijezde, a trenutak koji joj je ostao u pamćenju je onaj iz Pariza.

- Kad smo nastupali u Parizu, u backstage je došao Pharell Williams sa ženom. Nakon toga mi plesači, Justin i Jessica Biel te Pharell i njegova supruga, otišli smo u Crazy Horse i tamo imali privatni show. Bilo je odlično!

Poručila je svima da se ne boje slijediti svoje snove.

- Jedina razlika od života u Hrvatskoj i Americi je rekla bih u ljudima. Oni se ne boje sanjati! I na kraju će to i ostvariti! Zato bi rekla svima ovdje da naprave taj zadnji korak i upuste se u avanturu.

Što nam je Maja još otkrila, pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".