Magnolia ima najrascvjetaniju terasu u gradu: Osim kave i slatkih zalogaja, možete ponijeti i cvijeće!

Osim po ukusne slastice, u Magnolia slastice sada možete svratiti i po najljepši buket cvijeća
Vidi originalni članak

U Magnoliji su nas već naviknuli na to da stalno smišljaju nešto novo, šire ponudu, nude nove okuse, ali i usluge.Tako su sada u prvoj od svoje tri slastičarnice u Zagrebu, Magnoliji u Trakošćanskoj ili tamo gdje je sve počelo, kako vole reći, napravili cvjetno carstvo!

Osim izloga i terase, za koju mirna srca možemo reći kako je trenutačno najrascvjetanija terasa u gradu, tu je i novitet koji će razveseliti sve ljubitelje cvijeća. Tako se osim kave, napitka i slatkih zalogaja, sada iz Magnolije može ponijeti i cvijeće! Timu se pridružila Maja Kauzlarić iz Cvijet Kreativa i njezine se kreacije mogu kupiti u Magnoliji Trakošćanskoj.

U samo nekoliko dana ponuda je postala veliki hit, a u Magnoliji najavljuju još iznenađenja. Naime, njihov slastičarski tim dobiva pojačanje, a mi jedva čekamo isprobati nove okuse!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prekrasna studentica i model u najpopularnijim trapericama koje ovog proljeća možete odabrati
Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Vraća li se "trajna"? Ako je suditi prema celebrity damama i fotkama na društvenim mrežama, definitivno!
Tenisice kakve nosi lijepa brineta popularne su već nekoliko sezona, no ne sviđaju se svima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".