Luksuzna planinska kuća za odmor

U Gorskom kotaru krije se sve samo ne obična vikendica...
Vidi originalni članak

Da vikendica u gorskom kraju ne mora biti klasična drvena kućica, dokazuju i ove fotografije. Naime, ovo luksuzno zdanje namijenjeno je za odmor, bijegu iz gradske vreve za samo sat i pol vremena vožnje automobilom. Kuća je idealna za obitelj, romantičan vikend ili pak društvo.

Zahvaljujući staklenim stijenama u njoj nikada ne gubite dodicaj s prirodom, a teško se odlučiti je li dojam ljepši zimi kada sniježi ili pak ljeti kad je sve zeleno, sunčeve zrake obasjavaju sve prostorije, a temperatura nikada ne prelazi ugodnih 25 stupnjeva.

Tu je i velika blagavaonica kao i kuhinja za pripremanje raznih delicija, ali i luksuzan kamin za romantične noći uz zvukove pucketanja vatre.

Kuća se proteže na dvije etaže, donja je rezervirana za dnevni boravak, dok su na katu spavaće sobe s najmodernije opremljenim kupaonicama.

Kuću potpisuje mladi arhitekt Jan Pivac koji nam je i otkrio kao klijenti sve češće kuće za odmor žele graditi usred prirode, nego uz more. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".