Ljubitelje ukusnih kolača i torti iz slastičarnice Magnolia slastice razveselit će slatka vijest da šire ponudu i gostima nude nešto sasvim novo. Odlučili su proširiti postojeći kolektiv kojem se pridružuje Emilien Geslin, pastry chef koji je radio u vrhunskim slastičarnicama u Francuskoj i Barceloni.
Jasmina Bagarić, vlasnica Magnolia slastica, objasnila je zašto su se odlučili na ovaj potez:
- Svatko tko započinje s novim businessom, nema previše spoznaja o tome što ga u toj pustolovini čeka. Takva se avantura može usporediti s plivačem koji polako, ali uporno uči plivati ili s osobom koja želi naučiti strani jezik. U godinama iza nas, dok smo svakim danom učili o našem poslu, uglavnom na vlastitim greškama, mnogo smo toga spoznali. Rezultat toga je ponos i veliko zadovoljstvo, kao i spoznaja da je sve to vrijedilo. Nakon dugo godina rada, shvatili smo da smo magistrirali na ovome što radimo i odlučili zakoračiti u malo dublje i izazovnije vode.
- Imali smo sreću da se ta naša odluka poklopila s dolaskom vrhunskih slastičarskih profesionalaca u naš kolektiv: naša standardna postava ostaje ista, a ovo je samo "nadogradnja "bez koje jednu takvu našu odluku ne bi bilo moguće realizirati, objasnila je.