Ljubitelji kolača iz Magnolije, imamo super vijest: Pogledajte što vas od rujna čeka u omiljenoj slastičarnici

Početkom rujna postojeća ponuda Magnolia slastica će se proširiti zahvaljujući chefu Emilienu Geslinu koji je radio u vrhunskim francuskim i španjolskim slastičarnicama
Vidi originalni članak

Ljubitelje ukusnih kolača i torti iz slastičarnice Magnolia slastice razveselit će slatka vijest da šire ponudu i gostima nude nešto sasvim novo. Odlučili su proširiti postojeći kolektiv kojem se pridružuje Emilien Geslin, pastry chef koji je radio u vrhunskim slastičarnicama u Francuskoj i Barceloni. 

Jasmina Bagarić, vlasnica Magnolia slastica, objasnila je zašto su se odlučili na ovaj potez:

- Svatko tko započinje s novim businessom, nema previše spoznaja o tome što ga u toj pustolovini čeka. Takva se avantura može usporediti s plivačem koji polako, ali uporno uči plivati ili s osobom koja želi naučiti strani jezik. U godinama iza nas, dok smo svakim danom učili o našem poslu, uglavnom na vlastitim greškama, mnogo smo toga spoznali. Rezultat toga je ponos i veliko zadovoljstvo, kao i spoznaja da je sve to vrijedilo. Nakon dugo godina rada, shvatili smo da smo magistrirali na ovome što radimo i odlučili zakoračiti u malo dublje i izazovnije vode.

Bagarić objašnjava kako će posao podići na jednu višu razinu pa će, uz tradicionalnu ponudu koja je gostima već poznata, s početkom rujna ponuditi i nešto novo. 

- Imali smo sreću da se ta naša odluka poklopila s dolaskom vrhunskih slastičarskih profesionalaca u naš kolektiv: naša standardna postava ostaje ista, a ovo je samo "nadogradnja "bez koje jednu takvu našu odluku ne bi bilo moguće realizirati, objasnila je. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".