Ljepota je u jednostavnosti

Ljuljačka/ležaljka u potpisu dizajnerske kuće Viteo savršena je za uživanje u ljetnim danima...
Vidi originalni članak

Austrijska dizajnerska kuća Viteo nema veliki asortiman, ali njihove male dizajnerske kolekcije uvijek nude vrlo poželjne proizvode. Veliku pažnju posvećuju detaljima, za koje smatraju da čine razliku između prekrasnog namještaja i dobrog dizajna. 

Kompromisa nema ni kada su u pitanju materijali, pa tako za izradu proizvoda koji nastaju manufakturnim načinom rada, u obzir dolaze samo oni visokokvalitetni, pogotovo kada se radi o dizajnu namijenjenom za vanjske prostore

Vrijedi to i za ovu ljuljačku/ležaljku koja je dio cijelog seta. Ima naslone koji se mogu podići želite li na njoj sjediti ili spustiti kad ležite. Djeluje pomalo asketski, no dizajn savršeno odgovara urbanoj arhitekturi.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".