Lindbergh okupio najveće modele ¬90-ih godina

Danas se vračamo u prošlost i prisjećamo se kako su izgledali slavni modeli u svojim mladim danima. Te prekrasne žene okupile su se još jednom kako bi ostavile novi trag u povijesti, slikajući se još jednom pred Linberghovim objektivom.
Vidi originalni članak

Kada je 1990. godine izašao britanski Vogue, sa svojom crno bijelom naslovnicom modni svijet brujao je  o tome još neko vrijeme. Najveći modeli devedesetih godina prošlog stoljeća, poput Naomi Campbell, Linde Evangeliste, Christy Turlington, Cindy Crawford i Tatjane Patitz pozirali su pred fotoaparatom Petera Lindbergha. Inspiriran pjesmom i spotom „Freedom '90“ pjevača George Michaela  u kojem se slavni modeli pojavljuju, ovaj Nijemac je dobio odličnu ideju. Jedan od najpopularnijih fotografa na svijetu nanovo je okupio žene koje su od 90-tih do sada krasile bezbroj naslovnica najpoznatijih časopisa na svijetu, no ovaj put u malo drugačijoj postavi sa Cindy Crawford, Evom Herzigovom, Karen Alexander, Helenom Christensen, Nadjom Auermann i Tatjanom Patitz. Ove ljepotice uputile su se na kalifornijsku obalu, kako bi možda zadnji put stale pred njegovu kameru i snimile mali film o tome kako je to pozirati za Petera Lindbergha. „Volim raditi sa Peterom“ rekla je Cindy Crawford. „On zbilja može prepoznati žensku ljepotu koja dolazi iznutra“. Nakon svojih trideset i sedam godina rada, Peter još uvijek ima originalne ideje, te smisao za fotografiju. Na video portalu Nowness možete pogledati ovaj kratki video isječak i to kako su ove ljepotice baš kao vino. Što starije to ......

https://www.nowness.com/category/fashion-and-beauty/peter-lindbergh-the-reunion-cindy-crawford-naomi-campbell

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".