Last minute darovi za Dan žena

Ako još niste kupili dan za sutrašnji dan, pogledajte naše prijedloge!
Vidi originalni članak

Međunarodni dan žena obilježava se 8. ožujka, a to je idealan dan da se prisjetite dragih ženskih osoba. Ljubav im možete iskazati nekom lijepom gestom ili sitnicama, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga koji odlično fukcioniraju u zadnji čas, a zasigurno će se svidjeti dragoj osobi! 

Cvijeće 

Crveni karanfili su klasika, a općenito s cvijećem nikad ne možete pogriješiti. Ovakav prekrasan buket cvijeća razveselit će svaku damu i uljepšati joj dan!

Wellness dan 

Opuštanje je potrebno svakome od nas, a zašto ne biste dragoj osobi omogućili jedan sasvim poseban dan? Beauty tretmani dostupni su na svakome koraku, a bit će vam zahvalna nakon što opusti svoje tijelo i um.

Večera u restoranu

Vjerojatno znate koje je njezino omiljeno jelo ili restoran pa rezervirajte termin na tom mjestu. Svatko od nas voli uživati u ukusnom jelu pa s ovakvim klasičnim darom ne možete pogriješiti. 

Neobičan komad nakita

Zlatarna Celje predstavila je kolekciju nakita posvećenom legenadrom Davidu Bowieju. Stoga, ako je draga osoba njegov obožavatelj, imate sigurno rješenje s čim ćete je oduševiti! 

Jednodnevni izlet

Pričekajte vikend i pobjegnite od obveza makar na jedan dan! Ne morate se uputiti daleko, već pronađite neku lokaciju izvan grada na kojem ćete se moći opustiti i maknuti se od gradske vreve.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".