Lampe su za crtanje

A baš je zgodno što i svijetle!
Vidi originalni članak

Imati u stanu (a još ih je više u restoranima i u kafićima) jedan zid premazan bojom za školske ploče već je otrcana fora. Zato je talijanski brend in-es.artdesign predstavio liniju lampi Matt po kojima isto tako možete crtati i pisati.

Ideja je da lampa/ploča izaziva pozitivne emocije, podsjeća nas na prve školske dane, šaranje kredama. Tako i ukućanima možete prenijeti poruku. Barem “dobar tek”!

Kompanija In-es.artdesign osnovana je 2003. godine i otada ne prestaje oduševljavati svojim dizajnom za unutrašnji i vanjski prostor.  Fokus brenda je fuzija umjetnosti i funkcionalnog dizajna, stilizirani komadi izrađeni manufakturno od visoko kvalitetnih materijala.

Kolekcije često sadrže ekskluzivne komade izrađene u samo nekoliko primjeraka pa ni ne čudi što se dizajn ovog brenda nalazi na wishlisti mnogih zaljubljenika u neobičan namještaj…

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".