LakoTako brend izdao novu kolekciju Valentinovo od tri preslatka tanjurića

LakoTako izdaje novu kolekciju - Valentinovo! Kolekciju čine Otrcani tanjurići koji se sastoje od 3 tipa tanjurića - Krivulja, Bananabread i Samo ti.
Vidi originalni članak

LakoTako izdaje novu kolekciju - Valentinovo! Kolekciju čine Otrcani tanjurići koji se sastoje od 3 tipa tanjurića - Krivulja, Bananabread i Samo ti. Kao što ime kaže tanjurići imaju otrcane ljubavne poruke ali i s dozom humora.

Otrcani tanjurić Krivulja prikazuje jedan nepravilan osmijeh s natpisom 'Tvoj osmijeh moja najdraža krivulja' namjerno krivulja jer korijen riječi dolazi od krivo te s time sugerira kako nečije mane su nekome vrline. To dodatno naglašavaju usta nepravilnih zuba.

Drugi Otrcani tanjurić je Bananabread gdje možemo vidjeti dvije trule banane. Svi smo već odavno navučeni na ovu slasticu i znamo kako dvije trule banane su najbolje za bananbread. Uz to stoji natpis 'skupa smo savršeni za bananbread'. Time se sugerira da dvije osobe prepune svaka svojih mana i problema se skupa nadopunjavaju i zajedno čine jednu novu i bolju cjelinu.

Zadnji Otrcani tanjurić je Samo ti. Prikazuje retro čokoladu Samo ti koja je, u ne tako davnoj prošlosti, bila pravi hit na dan zaljubljenih. Za razliku od ostalih tanjurića odvije možete vidjeti samo ilustraciju te čokolade jer je njena poruka dovoljno jaka sama po sebi.

Za svečane romantične večere LakoTako nudi Tortilje - dekor za serviranje bešteka. Keramičke Tortilje Vašem će stolu dodati moment inovacije i elegancije. Pošto su izražajnih boja - crvene ili zelene, sigurno neće ostati ne zamijećene. Mogu se kombinirati u dvobojnom setu ili jednobojnom. Također postoji mogućnost narudžbe i dogovor oko boje i veličine.

Ako ipak solirate, možda bi Valentinovo mogli posvetiti sebi. Napraviti Zen dan posvećen sebi. Tada bi Vam za oko mogli zapeti LakoTako stalci za mirisne štapiće. Reljefni, dolaze u više varijanti - crvena, zelena te bijela s oslikanom narančom.

Sve to i još više nalazi se na instagram profilu LakoTako art.

LakoTako je novonastali brend, nastao je prošle godine za Halloween, akademske kiparice Ana Marie Maravić. Nakon završene Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu smjer kiparstva umjetnica se uz umjetnost odlučila baviti primijenjenom keramikom. Oduvijek joj je glina bila najdraži medij izražavanja. U umjetnosti kao i u keramici umjetnica usađuje uvijek dozu humora. Ana Maria smatra kako je u životu potrebno ostati pozitivan te da će tada i one najgore situacije postati nešto lakše. Uživa stvarajući predmete koji ljudima mame osmijeh na lice i uljepšavaju njihove domove. Nada se da će baš ti predmeti podsjetiti ljude kako su određene sitnice bitnije od velikih obaveza i događaja, kako sitnice čine cjelinu i samim time nam postaju izvor sreće.

Mirela Holy jedna je od najzanimljivije odjevenih Hrvatica, a izdvojili smo neke od njezinih najboljih kombinacija
Vogue izdao naslovnicu sa 40 najpoznatijih žena, a evo zašto su Meghan Markle i Nicole Kidman nedostajale
Omiljeni beauty dućan Hrvatica zatvara do 250 poslovnica diljem svijeta; što će biti sa zagrebačkom?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".