Kuća slavne australske glumice na prodaju

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Svaki petak vam donosimo jednu nekretninu koju samo možemo sanjati. Ovaj tjedan na repertoaru je kuća Cate Blanchet čija je vrijednost vrtoglavih 14,7 miliona australskih dolara. Kuća se nalazi u srcu Australije u gradu Sydneyu gdje je živjela sa svojim mužem. Hunter Hill, predgrađe gdje je kuća smještena poznato je po visokim cijenama, a uvjeriti će te se i zašto.
Vidi originalni članak

Ova nekretnina sagrađena je još davne 1877. godine, a 2005. kada ju je slavna glumica, zajedno sa svojim supružnikom, kupila uloženo je tri godine rada kako bi kuća postigla sadašnji izgled. Kako možemo vidjeti i sami, radovi su se više nego isplatila, a Cate je dobila svoju malu privatnu oazu na dva kata. Kuća ima pet spavaćih soba na gornjem katu, te jednu glavnu spavaću sobu koja zauzima cijelo krilo kuće. Sve sobe imaju postavljene parkete od kvalitetnog američkog hrasta, uključujući i ogroman podrum i potkrovlje. Bizarnosti koje čine razliku između ove kuće i jedne „normalne“ su ta što se u sklopu nalaze četiri parkirna mjesta, teniski teren, bazen, pa čak i kuća za goste. Pogledajte našu galeriju slika i shvatite o čemu je riječ.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".