Krovopokrivač snimio čudo u zagrebačkom stubištu i razveselio stanare: "Predivno, uljepšali ste mi dan"

U jednoj donjogradskoj zgradi snimio je super prizor koji je svima izmamio osmijeh na lice
Vidi originalni članak

U Facebook grupi "Potres u Zagrebu - Svi mi u centru" ovih je dana osvanula objava koja je članovima stavila osmijeh na lice i uljepšala svakodnevicu koja je mnogima i dalje siva zbog potresa. Član grupe Darko Drakšić objavio je fotografiju biljke monstera uz opis:

- Evo da se vidi da ima života po Donjem gradu, nije sve tako sivo.

Darko nam je rekao:

- Inače radim na popravcima krovova po centru, Medveščaku i Donjem gradu, a i sam imam doma identičnu biljku koju mi je baka ostavila, samo manje razgranatu. Podijelio sam sa svima ovo "čudo" da malo razbijem sivilo situacije u Zagrebu. 

Prizor je iznenadio članove grupe jer je biljka uistinu ogromna, a začudili su se što je toliko "čudo" od biljke izraslo iz tako male lončanice.

- Prelijepo je, živio naš Donji grad, svi naši Donjograđani i cijeli naš grad Zagreb.

- Wow, vidi se da je puna ljubavi!

- Predivno, uljepšali ste mi dan.

- Bravo za stanare! Kad ne daju da se grad izvana poljepša, čini se to iznutra. Predivno!

- Impresivno, vrhunski, divovska, grandiozna, glasili su samo neki od komentara ispod objave koja je svima stavila osmijeh na lice.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".