Kraš predstavio Frondi - nove slatke prutiće pune okusa i kremaste teksture

I hrskav i kremast i puuuun okusa, Frondi dolazi u pet neodoljivih varijanti
Vidi originalni članak

Uz puuuuno zabave predstavljen je Frondi – novi Krašev brend na tržištu, slatki prutić u kojem su se između dva vafla našli okusi za savršen užitak.

I hrskav i kremast i puuuun okusa, Frondi dolazi u pet neodoljivih varijanti. Okusima različiti, finoćom isti, s Frondijem uvijek dobivate – jer koji god prutić izvučete, pobijedili ste.

Krenimo s klasikom, nepogrešivim izborom, s onim s kojim uvijek igramo na sigurno. On se zove Frondi kakao, a dolazi u kombinaciji finog kakao punjenja i prrrrrrhkog, hrrrrrrrrrrskavog vafla.

Drugi na redu za predstavljanje je crno-bijeli svijet vafla s kakaom i nježnom mliječnom kremom, ime mu je Frondi kakao i mlijeko, a stvoren je za one koje privlače suprotnosti. Ovaj vafel ima čak 81 posto najukusnijeg kremastog punjenja. 

Zastore otvaramo i za Frondi vaniliju, koji će na scenu stupiti s jakim adutom, aromom omiljenog začina vanilije koja se ne zaboravlja lako. I kako samo ime kaže: vanil…..i ja – jer jedno bez drugog jednostavno ne možemo.

Ovaj Frondi ti treba kad želiš podijeliti svoje omiljene prutiće s najboljim Frondićima. Radi se o Frondi nougatu puuuunom bogate kreme od lješnjaka koji će postati neizostavan član vaše ekipe, a i vama će podignuti rejting svaki put kad njime počastite ljude. 

I za kraj, dovoljno je reći: kad ti život da limune, Frondi je najbolji način da se njima i zasladiš. Oboji svoj dan slatkom žutom bojom uz Frondi limun. 

Iako se o u(o)kusima ne raspravlja, vjerujemo da će se o Frondiju itekako razgovarati. Kakva god debata bila, sigurno je da će svi naći svoj omiljeni okus i štapić na koji se uvijek mogu osloniti.

Police diljem Hrvatske već se puuuune finim Frondijima, a vaši vas primjerci već čekaju u trgovinama i Kraš bonbonnièreama.

Stajliš i nasmijan par u trendi kombinacijama: 'Imamo sličan stil, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van'
Poslovni look idealan za tople dane: 'Za posao biram crno, bež i bijelo, ali došlo je proljeće pa sam ubacila malo boje'
'Crunette' kosa je najlakši način da isprobate novi trend frizura bakrenih boja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".