Kraljevski tretman: Booking.com predlaže četiri sjajne lokacije iz serije o kraljevskoj obitelji koja nas je prikovala uz ekrane

Za one čiji se svjetski putnički interes podudara s onim kraljevske obitelji, Booking.com predstavlja četiri lokacije u Ujedinjenom Kraljevstvu na kojima su snimljene neke od najimpresivnijih scena iz ove dramatične serije.
Vidi originalni članak

Svjetski poznata britanska kraljevska obitelj, iako živi u stvarnom svijetu, osvaja srca gledatelja širom svijeta kroz dramatičnu seriju o njihovim životima. Kroz posjet nekim od najprestižnijih i najljepših mjesta diljem svijeta, od dvoraca do međunarodnih turneja, postali su jedni od najiskusnijih svjetskih putnika. Serija koja baca svjetlo na njihove živote, "The Crown", ulazi u svoju posljednju sezonu koja će se prikazivati u dva dijela od 16. studenog.

Za one čiji se svjetski putnički interes podudara s onim kraljevske obitelji, Booking.com predstavlja četiri lokacije u Ujedinjenom Kraljevstvu na kojima su snimljene neke od najimpresivnijih scena iz ove dramatične serije.

London, Ujedinjeno Kraljevstvo
London, središnja pozornica u "The Crown", nije samo fantastična metropola, već i dom nekih od najvažnijih kraljevskih znamenitosti Ujedinjenog Kraljevstva. Buckinghamska palača, koja se pojavljuje u seriji, ima svoj duplikat u obliku kuće Lancaster. Putnici mogu doživjeti glamuroznu atmosferu Mayfaira u smještaju poput 9 Hertford Street, koji se nalazi nekoliko minuta hoda od lokacije snimanja. Ova četvrt pruža i blizinu Hyde Parka, idealnog za opuštanje. Putnike koji žele vidjeti glavni grad iz kraljevske perspektive smjena straže u okviru obilaska Buckinghamske palače vodi u srce britanske monarhije, gdje mogu svjedočiti glasovitoj ceremoniji ispred palače prije nego što posjete nekoliko legendarnih atrakcija diljem Londona. 

St Andrews, Ujedinjeno Kraljevstvo
St Andrews, škotski priobalni gradić, predstavljen je kao mjesto gdje su se sadašnji princ i princeza od Walesa upoznali dok su studirali na tamošnjem sveučilištu. Rusacks St Andrews, luksuzni hotel uz plažu s pogledom na Old Course, pruža gostima doživljaj inspiriran škotskim visočjem. Osim što je poznat po sveučilištu i bivšim stanovnicima, St Andrews se često naziva i „kolijevkom golfa”, koji se ondje igra još od 15. stoljeća. 

York, Ujedinjeno Kraljevstvo
Grad York, s katedralom York Minster, igra ključnu ulogu u posljednjem dijelu serije.  Srednjovjekovni je grad opasan dobro očuvanim zidovima iz 13. stoljeća, a može se istražiti u okviru povijesnog pješačkog obilaska posvećenog kronikama grada Yorka, na kojem se posjećuju drevne ruševine Shambles, tornjevi Lantern Towers i svetište St Margaret Clitherow. Smještaji poput The Dean Court nude šarmantan boravak uz pogled na impresivnu katedralu, a posjetitelji mogu istraživati srednjovjekovne ruševine i muzeje grada.

Škotsko visočje, Ujedinjeno Kraljevstvo
Škotsko visočje, neizostavno povezano s ljubavlju kraljevske obitelji, pruža nevjerojatno putovanje u prirodu. Jedno od najdražih mjesta pokojne kraljice, spektakularan krajolik koji okružuje dvorac Balmoral, bilo je kulisa bezbrojnih ljeta kraljevske obitelji.  Škotsko visočje nudi nezaboravno putovanje duboko u prirodu, kao i brojne romantične dvorce i fascinantnu povijest. Smještaji poput Balsporran Bed and Breakfast nude ugodan boravak u prirodnom okruženju, omogućujući posjetiteljima istraživanje kulisa serije.

Kate Middleton zablistala je u glamuroznoj crvenoj haljini, elegantnom plaštu i klasičnim salonkama
Petra Petrušić ujedinila je Hrvatsku i za liječenje kćeri Lave skupila 2,4 milijuna eura u mjesec dana
Kad se spoje ležernost i elegancija, rezultat je super outfit: Efektne cipele i torba odlično su nadopunile stajling

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".