Koncert grupe Detour oduševio posjetitelje Arena Centra

FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:gina victorija (detour) FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:novinarke dive,zoran aragović i leon ivanuša FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:eva misirača,tonkica zlački,ivan alduk FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:grupa detour FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:astrid čada,ines knežević,pamela smoljanić FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:lucija josipović (avon) FOTO: marko prpić/pixsell, na foto:zoran aragović FOTO: marko prpić/pixsell,na foto:tihana harapin-zalepugin
Prvi Diva Summer Festival otvoren je u petak 15. srpnja
Vidi originalni članak

Koncertom grupe Detour na fontama ispred ulaza u Arena Centar i uz promociju novog izdanja magazina Diva Style otvoreno je prvo izdanje Diva Summer Festivala. Besplatni koncert poznate grupe iznenadio je sve posjetitelje, a Detour je okupio i velik broj vjernih fanova pa je ljetna večer uz dobru grazbu protekla u vrlo ugodnoj atmosferi.

Sljedećeg dana, u subotu Diva Summer festival nastavio se modnim showom u organizaciji Viktora Drage: atraktivni modeli na oduševljenje posjetiteljashopping centrom su prošetali odjeveni u čak 30 ljetnih trendi kombinacija koje se odreda mogu pronaći i kupiti u trgovimama Arena Centra.

Usto, vikendom za vrijeme trajanja festivala, ljubiteljice shoppinga mogu besplatno koristiti i usluge osobne modne stilistice. Svojim znanjem i stručnim savjetima bit će im na raspolaganju za vrijeme kupnje i pomoći pri odabiru savršenih modnih kombinacija. Želite li u kupovati poput zvijezde, dovoljno je prijaviti se za shopping sa stilistom na e-mail diva@vecernji.net i dogovoriti termin koji vam odgovara.

A ne propustite ni ljetni shopping u Arena Centru kojeg prati velika nagradna igra. Za samo 200 kuna potrošenih u shopping centru, možete osvojiti nagradu od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici. Više o nagradnoj igri i Diva Summer Festivalu potražite na www.vecernji.hr/divafest

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".