Knjige za idealni odmor

Za ljetni odmor na moru i uživanje na plaži, knjiga je neizostavni asesoar. Pogledajte naše preporuke!
Vidi originalni članak

12-godišnji William Wenton pokušava shvatiti zašto je njegova obitelj pred osam godina bila prisiljena promijeniti ime i u dramatičnim okolnostima pobjeći iz Londona u Norvešku gdje vode skroviti život pun tajni. Kad
Will otkrije da posjeduje i talent za razbijanje šifri život će postati opasniji... Roman Bobbieja Peersa Kradljivac luridija hit je u 40 zamalja.

Jessica Knoll u Najsretnijoj curi na svijetu, bestseleru New York Timesa kroz svoju junakinju Ani Fanelli bavi se pritiskom “da moraju imati sve” koji osjećaju mnoge žene. I kad izgleda da Ani doista ima sve iz prošlosti se diže tajna koju je skrivala. Po romanu Hollywood već snima film.

Nedavno objavljen novi roman naše spisateljice Milane Vlaović “Glad” do sada je dobio mnogo pohvala. Njezina priča govori o propaloj studentici Izabeli koja se zahvaljujući izuzetnoj ljepoti probija na raznim izborima za Miss gdje upoznaje i svog budućeg supruga. Raskrinkavajući njihov brak i obiteljske veze provincijalke i ugledne liječničke obitelji Milana Vlaović secira suvremeno hrvatsko društvo.

U svom prvijencu Ova djevojka je drukčija J. J. Johnson iz vizure Evie, djevojke koja se nakon dugogodišnjeg školovanja kod kuće našla u školi, neprilagođena, kršeći pravila koja ne zna i rješavajući stvari na svoj način govori o prijateljstvu, pravilima, granicama i moći.

Inspiriran Drakulom i viktorijanskim dobom, roman Probodeno srce pametna je i uzbudljiva mješavina žanrova od koje će vam srce brže zakucati. Lynn Shepherd se specijalizirala za preobražaj klasičnih romana u pametne, složene mystery-uratke čije tajne treba riješiti njihov uznemireni junak...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".