Kate Middleton i kralj Charles pušteni su iz bolnice nakon operacija, evo kada se očekuje povratak dužnostima

Nekoliko sati nakon objave o operaciji princeze, kralj Charles otkrio je da ide na operaciju zbog povećane prostate. I sada je Buckinghamska palača podijelila vijest da je monarh otpušten iz londonske klinike
Vidi originalni članak

Kate Middleton i kralj Charles III. pušteni su kući nakon operacija kojima su se podvrgnuli prošlog tjedna. Princeza je nakon operacije abdomena tjedan dana provela u bolnici, a Kensingtonska palača objavila je da se princeza od Walesa vratila kući u Windsor kako bi nastavila s oporavkom.

I palača je u objavi otkrila kako oporavak princeze dobro napreduje te da je obitelj Wales i dalje je zahvalna za dobre želje koje su primili iz cijelog svijeta. U priopćenju je Kate također zahvalila cijelom timu londonske klinike, uključujući njezino "posvećeno medicinsko osoblje", što se tako dobro brinulo o njoj.

Da podsjetimo, Kate Middleton bila je podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena 16. siječnja. Kensingtonska palača otkrila je vijest u tadašnjem priopćenju, rekavši: “Operacija je bila uspješna i očekuje se da će ostati u bolnici 10 do 14 dana, prije nego što se vrati kući u nastavi njezin oporavak.”

Iz palače su dodali da je Kate željela sačuvati svoju privatnost po tom pitanju, pa javnosti nije bio jasan razlog njezine operacije. Ipak, brzo se saznalao da princezino stanje nije kancerogeno.

Sada kada se vratila kući, očekuje se da će Kate nastaviti svoje kraljevske angažmane nakon Uskrsa, koji pada 31. ožujka ove godine.

Nekoliko sati nakon objave o operaciji princeze, kralj Charles otkrio je da ide na operaciju zbog povećane prostate. I sada je Buckinghamska palača podijelila vijest da je monarh otpušten iz londonske klinike u ponedjeljak poslijepodne i da je odgodio nadolazeće javne angažmane kako bi omogućio razdoblje privatnog oporavka.

"Njegovo Veličanstvo želi zahvaliti medicinskom timu i svima onima koji su sudjelovali u podršci njegovom posjetu bolnici i zahvalan je na svim ljubaznim porukama koje je primio posljednjih dana", dodala je palača.

Neočekivane vijesti iz Londona: Kate Middleton operirala abdomen, bit će u bolnici dva tjedna
Docentica Cecilija Rotim: I danas priskočim i pacijentima izvadim krv, velika je satisfakcija pomagati ljudima
Njezin bi outfit razvedrio i najtmurniji dan: 'Nošenje živih boja kada je hladno čini me sretnom!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".