Jubilarni 50. rođendan prilika je za slavlje i nezaboravne trenutke, no, jedna posebna proslava okupila je na najljepšoj pozornici u Zagrebu, brojne ljubitelje omiljenog espressa. Uživanje u magičnom okusu i aromama espressa, latte macchiata te koktela na bazi espressa koje je pripremao poznati barista, obilježilo je proslavu 50. rođendana Barcaffe kave. Kakvu kavu vole i u kojim okusima uživaju, otkrili su i brojni poznati koji su se pridružili ovoj ljetnoj proslavi na Barcaffe House of Espresso na Gradecu. Nevena Rendeli, Petra Kurtela, Ana Vučak Veljača, Petar Cvirn, Tihana Harapin Zalepugin, Bojan Jambrošić, Manuela Svorcan, Zoran Aragović, Andrea Solomun i brojni drugi oduševili su se personaliziranom kavom i uz „šalicu“ razgovora otkrili zašto im je ispijanje kave omiljeni dnevni ritual.
Miris ovog savršenog napitka, idealna aroma u zraku te kokteli na bazi espressa idealan su početak afterwork druženja. Čašica razgovora i šalica kave omiljeni su ritual stoljećima, a proteklih 50 godina Barcaffe je posvetio razvoju i unapređenju svojih proizvoda vodeći računa o stalnim inovacijama i kvaliteti. Rezultati dugogodišnjeg rada su savršene mješavine finih zrna kave koje daju najfiniji espresso. Pravi ljubitelji znaju koliko je teško postići idealan spoj okusa, aroma i gustoće. Mješavina finih zrna kave, dozrelih na vrelom suncu dalekih zemalja, tajna je savršene šalice espressa koju obožavaju strastveni kavoljupci. Da bi nastala mješavina kave koju tako rado pripremamo svaki dan, kava mora proputovati pola svijeta. Nad prepoznatljivom kvalitetom Barcaffe kave svaki dan bdije skupina stručnjaka. Svaka faza proizvodnog procesa pažljivo se nadzire i provodi u skladu s najvišim svjetskim standardima.