Kako su anđelice izgledale prije 15 godina?!

Neke od najpoznatijih modela Victoria's Secreta kao da ne stare...
Vidi originalni članak

Opće je poznato kako je stvar prestiža prošetati pistom na godišnjem showu Victoria's Secreta kojeg cijeli svijet željno isčekuje i budno prati. I to oba spola! Pripreme traju gotovo cijelu godinu, a mnogim modelima je upravo san prošetati raskošna krila na svojim ramenima. Rijetkima to uspije, a većina njih zadrži se tek sezonu dvije. Ipak, četiri anđelice već su godinama prisutne, a njihova pojava postala je i sinonim za sami brend. Riječ je o Alessandri Ambrosio, Doutzen Kroes, Adriani Limi i Rosie Huntington-Whiteley. 

Pronašli smo fotografije kako su djevojke izgledale nekad i sad i ostali zapanjeni - one zbilja ne stare! Nedavno, uoči godišnje revije, otkrile su i neke svoje tajne. Naime, piju mnogo vode, puno spavaju, treniraju boks, jedu puno zelenila i nikada se ne odriču čokoolade! Tako barem kažu...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".