Kako se uspješne žene nose sa stresom?

Ni njima to nije lako, ali imaju rješenje...
Vidi originalni članak

1. Organizacija je ključ

Unaprijed osmislite što ćete obući, složite torbu, napravite plan rada na poslu... Čini se kao sitnica, no puno znači jer ćete izbjeći nepotrebna živciranja i jurnjavu. 

2. Izdvojite vrijeme za sebe

Odite u šoping, popijte kavu s prijateljicom, pročitajte knjigu koja već dugo stoji na polici, odite s dečkom u kino, trčite. U cijeloj priči oko posla važno je ne zaboraviti na sebe i, s vremena na vrijeme, ispuhati se!

3. Naspavajte se!

I same znate koliko vam je sve lakše ako ste naspavane. Nova epizoda serije može pričekati, radije otiđite ranije spavati, tijelo i um će vam biti zahvalni ujutro! 

4. Pogreške su sastavni dio posla

Ljudski je griješiti, a to znaju sve uspješne žene. Ne kažemo da morate konstantno griješiti, no, ako se pogreška i dogodi, nije kraj svijeta. Umjesto na ljutnju, koncentraciju i snagu usmjerite na ispravljanje pogreške. 

5. Važno je postaviti si prioritete

Dan (nažalost) traje samo 24 sata, a da bi bio uspješan, važno je postaviti si prioritete. Nekad je manje više pa je bolje postaviti si nekoliko zadataka, obaviti ih kvalitetno, a drugim zadacima reći ne i ostaviti ih za idući dan. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".