Kako se riješiti stresa na poslu?

Rijetko tko se s njime ne susreće svaki dan.
Vidi originalni članak

Tijekom izvršavanja radnih obveza, jedan od naših najvećih neprijatelja svakako je - stres. Bez obzira kakvim se poslom bavite, on je sveprisutan, no postoje neki trikovi pomoću kojih ih se možete riješiti ili ga barem umanjiti. Sljedeći put kad se nađete u stresnoj situaciji, isprobajte jedno od ovih rješenja!

1. Našem je tijelu cirkulacija vrlo važna. Kad osjetite bolove, protegnite se i smanjit ćete količinu stresa jer će kisik doći do svih stanica u tijelu!

2. Kava je tijekom radnih dana naš najbolji saveznik, no ni s tim čarobnim napitkom ne valja pretjerivati. Stres nastaje jer vam se količina šećera u organizmu naglo podigne i spusti. Stoga, ostanite na nekoj preporučenoj dozi. 

3. Izdvojite 10 minuta za sebe u kojima ćete se bezbrižno opustiti - možete prošetati oko zgrade, sjest na klupu ili pronaći svoju mirnu oazu. Nakon što desetak puta udahnete i izdahnete, bit ćete vidno svježiji i opušteniji! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".