Kako celebovi rade savršene selfije?

FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram
Znate kako je dobro osvjetljenje sve za savršen selfie, zar ne? U nastavku trik koji koriste celebovi poput Kim Kardashian i Belle Hadid...
Vidi originalni članak

Savršen selfie prednjom kamerom vašeg mobitela zna biti težak za postići, pogotovo u lošim svjetlosnim uvjetima. Jedan amerikanac patentirao je proizvod - masku za mobitel s iluminirajućim rubom i oduševio sve ljubitelje selfieja. Nazvao ju je Lumee case, a u godinu dana Instagram account branda dosegao je 62 tisuće followersa.

Masku su počele koristiti i Kim Kardashian, Kylie Jenner, Gigi i Bella Hadid, Naomi Campbell, Justin Bieber i mnoge poznate blogerice i insta celebovi... Dokaz kako jednostavna ideja samo zbog svoje pratktičnosti može stići daleko!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".