Time, restoran i bar u bivšoj željeznariji na uglu Petrinjske i Amruševe ulice u vrlo kratkom vremenu pročuo se u gradu kao dobro mjesto za zabavu. Zasluga je to ovog “dvojnog koncepta” – više dana u tjednu ovdje se organiziraju tematske večeri poput Hendrick’s Gin ili Gentleman’s Jack partyja, Wine&Jazza, nastupa DJ-a.
Prostor je stvoren za to. Dominira dugačak i ulašten šank i lako je zamisliti kako vam barmen vještim pokretom, s pet metara udaljenosti po njemu pošalje piće. A vi ga jednako rutinirano dočekate u ruku, kao u američkim filmovima.
No gastronomija zbog dobre zabave i vesele atmosfere ovdje nije nimalo zapuštena. Dobar dio prostora preuređenog prošlog ljeta) prepušten je restoranu s otvorenim sushi barom gdje možete gledati kako jelo priprema sushi chef Alen Koščak.
Većina jela na neki način povezana je s Azijom, no daleko su ispred tipične zagrebačke ponude. Također, jela nisu isključivo azijska. Kulinarski tim na čelu s chefom Sašom Pribičevićem i Vidom Nikolićem vrlo je kreativan.
Tako u Timeu možete kušati i gyoza japanske okruglice od svinjetine, mladog luka i đumbira, Sous vide pačja prsa s crispy koricom i coleslaw salatom na azijski način, ali i Beef tartufi nigiri, beefsteak premazan tartufatom, što je i specijalitet kuće. Vrhunski dorađena hrana, vrhunska vina i kokteli, a još i osmišljavaju način da vas zabave – hedonistički raj.