Ovo su najcool vjenčane fotografije: Ivan i Anamarija imaju najekstremnije uspomene na veliki dan

Ivan je veliki zaljubljenik u alpinizam i ekstremne sportove te je član Hrvatske gorske službe spašavanja, a strast prema alpinizmu prenio je i na suprugu Anamariju koja je vrlo brzo pristala na ovu ekstremnu ideju.
Vidi originalni članak

Neka vjenčanja jednostavno ostavljaju bez daha, a jedno od takvih je i ono Ivana i Anamarije koji su fotografije svojeg velikog dana odlučili ovjekovječiti - na planini. Točnije, pored Omiša, iznad litica Vruja, gdje je mladi par izveo vratolomiju zahvaljujući kojoj imaju spektakularnu i nesvakidašnju uspomenu na vjenčanje. 

Ivan je veliki zaljubljenik u alpinizam i ekstremne sportove te je član Hrvatske gorske službe spašavanja, a strast prema alpinizmu prenio je i na suprugu Anamariju koja je vrlo brzo pristala na ovu ekstremnu ideju.

Nakon dužeg uspona, iznad litica Vruja, došli su do mjesta gdje su mladenci izveli vratolomiju, a fotografije su, iako to fotograf Eldar Nurković nije očekivao, izazvale odlične reakcije na društvenim mrežama. 

- Ovo su najekstremnije i najluđe fotografije koje smo do sad napravili, u to nema nikakve sumnje. Kad pomislimo da smo u životu vidjeli i doživjeli sve, kozmičke sile su nam na pladnju servirale ovo. Da nam je netko pričao da ćemo se penjati po alpinističkom užetu i koristiti planinarsku opremu, ne bismo mu vjerovali, rekli su iz e2wedding studija te dodali da su, upoznavši mladence naslutili da se ne radi o "običnim" ljudima, ali ovo definitivno nisu očekivali.

- Poslije duge vožnje ostavili smo vozila na kraju puta i krenuli se dugo i sporo penjati po vrlo strmim liticama. Ivan nam je rekao da neće biti strašno, a kad je Anamarija zakoračila uskom stazom u vjenčanici, zaista se nismo mogli žaliti, i da smo htjeli. Kad smo, nakon dužeg puta, došli do pećine, siječanjska bura je puhala neslućenom snagom, a ispod nas se nalazio duboki ponor. Ipak, nalet adrenalina bio je toliko jak da nismo osjećali ništa, osim velikog uzbuđenja. 

Iz studija kažu da su znali da je Ivanu i Anamariji ovo jako bitno pa je odjednom postalo vrlo bitno i njima:

- Ivan i Anamarija su naša inspiracija, oni su ljudi koji su nas tjeraju da pomaknemo svoje granice i da napravimo ono što smo mislili da možda nismo u stanju. 

Ostatak genijalnih vjenčanih fotografija pogledajte u galeriji:

FOTO: e2weddingstudio FOTO: e2weddingstudio FOTO: e2weddingstudio FOTO: e2weddingstudio FOTO: e2weddingstudio FOTO: e2weddingstudio FOTO: e2weddingstudio

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".