Jeste li već posjetiti jedno od najpopularnijih "instagramskih" mjesta u Rovinju gdje nastaju najšarenije fotke?

Kava, pogled, šum valova i odlično uređenje - Mediterraneo bar s razlogom je hit mjesto među turistima i lokalcima, kao i prava zvijezda Instagrama
Vidi originalni članak

Ako ste u Rovinju ili se spremate na godišnji odmor u ovaj divan, istarski grad, zasigurno ste u potrazi za savršenim mjestima gdje možete popiti prvu jutarnju kavu ili se opustiti uz koktel ili čašu vina u večernjim satima. Imamo jedan odličan prijedlog na kojem, osim u kavi i piću, možete uživati u prekrasnom uređenju, kao i spektakularnom morskom pogledu. 

Riječ je o Mediterraneo baru smještenom na najtraženijem mjestu - u prvom redu do mora, u ulici Sv. Križa, a do njega vode šarene i jednako fotogenične stepenice koje su popularan motiv turističkih fotografija iz Rovinja na društvenim mrežama. 

Dok sjedite u Mediterraneu, možete uživati u najljepšem zalasku sunca, pogledu na otočić sv. Katarine ili, jednostavno, u šumu valova. Osim lokacije, za popularnost Mediterraneo bara zaslužno je i njegovo genijalno uređenje - zahvaljujući šarenim stolcima i jastucima, lampicama i uzorcima, Mediterraneo bar jedna je od najšarmantijih rovinjskih must see lokacija.  

A ako prekrasan Rovinj i Mediterraneo bar ove sezone ipak nisu na rasporedu, i dalje možete uživati u prekrasnim fotografijama na društvenim mrežama jer je ovaj rovinjski kafić prava zvijezda Instagrama - nemoguće je doći i ne "okinuti" barem jednu fotografiju!

Idealno za rujanski izlet: Malo mjesto u unutrašnjosti Istre koje očarava tirkiznim slapovima i prirodnim bazenima
Pronašli smo najljepšu Instagramsku kulisu: Polje lavande u istarskom izletištu Pekici pravi je mali raj
Prizor koji će vam uljepšati dan: Makovi i polja kamilice u blizini Virovitice izgledaju prekrasno
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".