Jeste li već posjetiti "instagramsko" hit mjesto u Rovinju gdje nastaju najšarenije fotke?

Kava, pogled, šum valova i odlično uređenje - Mediterraneo bar s razlogom je hit mjesto među turistima i lokalcima, kao i prava zvijezda Instagrama
Vidi originalni članak

Ako ste u Rovinju ili se spremate na godišnji odmor u ovaj divan, istarski grad, zasigurno ste u potrazi za savršenim mjestima gdje možete popiti prvu jutarnju kavu ili se opustiti uz koktel ili čašu vina u večernjim satima.

Imamo jedan odličan prijedlog na kojem, osim u kavi i piću, možete uživati u prekrasnom uređenju, kao i spektakularnom morskom pogledu, a to je baš uvijek plus. 

Riječ je o Mediterraneo baru smještenom na najtraženijem mjestu - u prvom redu do mora, u ulici Sv. Križa, a do njega vode šarene i jednako fotogenične stepenice koje su popularan motiv turističkih fotografija iz Rovinja na društvenim mrežama. 

Dok sjedite u Mediterraneu, možete uživati u najljepšem zalasku sunca, pogledu na otočić sv. Katarine ili, jednostavno, u šumu valova. Osim lokacije, za popularnost Mediterraneo bara zaslužno je i njegovo genijalno uređenje - zahvaljujući šarenim stolcima i jastucima, lampicama i uzorcima, Mediterraneo bar jedna je od najšarmantijih rovinjskih must see lokacija.  

A ako prekrasan Rovinj i Mediterraneo bar ove sezone ipak nisu na rasporedu, i dalje možete uživati u prekrasnim fotografijama na društvenim mrežama jer je ovaj rovinjski kafić prava zvijezda Instagrama - nemoguće je doći i ne "okinuti" barem jednu fotografiju!

'Danas sam se odlučila za čednu kombinaciju. Natikače su ženstvene pa kompenziraju čednost gornjeg dijela'
Minijaturni topić, otkačene hlače i trendi sandale: Naša it djevojka zna kako blistati na visokim temperaturama
Zara razljutila kupce: 'U 21 sat je rasprodano sve što sam imala u košarici, kakvo je to sniženje?'
Radite li manikuru kod kuće? Isprobajte savjete kozmetičarke za brže sušenje laka za nokte

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".