Jeste li spremni za skijanje?

Snijeg je konačno pao, vrijeme je za omiljenu zimsku aktivnost...
Vidi originalni članak

Danas je i službeno otvoren Crveni spust na Sljemenu! Snijega je više nego dovoljno, što pravog, što umjetnog, a temperature dovoljno niske da se ne topi. Zato više nemamo što čekati, odjenite svoju omiljenu zimsku vestu, skijaško odijelo, pancerice na noge, skije na rame, štapove u ruke i spremni smo. Znamo da čak i kad odlazite na skijanje ne želite baš ništa prepustiti sučaju, ali primarno je da vam bude toplo i ugodno, no zato posebnu pažnju možete posvetiti detaljima. Šubara, naočale s flourescentnim staklima ili otkvačene rukavice u tren će vas izdvojiti iz mase. 

Osim toga, utorkom i četvrtkom na Sljemenu je organizirano i noćno skijanje, pa nema izgovora da ne stižete, a čini nam se da trenutno nema boljeg mjesta u gradu za prvi spoj ili druženje s prijateljima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".