Jeste li se već pridružili Adidas Runners zajednici?

adidas Runnersi su svi zaljubljenici u trčanje i osobe koje žele postati dio trkačke zajednice. Postizanje boljih trkačkih vremena, odlazak na utrke ili uživanje u druženju gdje je trčanje točka spajanja, opis je tipičnog adidas Runnera.
Vidi originalni članak

Na globalnu kartu adidas Runners zajednice trkača ucrtao se i Zagreb te dočekao trkačku avanturu kakva još nije viđena na ovim prostorima. Osim što će treninzi biti na zanimljivim lokacijama, dinamičnost cijelom projektu osiguravaju i kreativni sadržaji koje je stručni tim adidas Runnersa Zagreb pripremio za svoje članove. O treninzima, timu i pogodnostima za trkače razgovarali smo s Franom Bobanom, kapetanom adidas Runnersa Zagreb.

tko su adidas Runnersi?

adidas Runnersi su svi zaljubljenici u trčanje i osobe koje žele postati dio trkačke zajednice. Postizanje boljih trkačkih vremena, odlazak na utrke ili uživanje u druženju gdje je trčanje točka spajanja, opis je tipičnog adidas Runnera.

Što razlikuje adidas Runnerse od škola trčanja i trkačkih klubova?

Primarno usmjerenost. Škole trčanja i klubovi fokusiraju se na lokalnu zajednicu, a mi želimo povezati i stvoriti globalnu zajednicu trkačkih entuzijasta. Cilj nam je povezati sve metropole Europe u jedan veliki klub i zajednicu gdje će svi naši trkači imati tehničku podršku za ostvarivanje svojih ciljeva. Kvaliteta treninga, dodatni dopunski treninzi i edukacijske radionice, ali i maksimalno prilagođavanje svakom našem trkaču komparativna je prednost u odnosu na klasične klubove i škole.

Predstavite nam svoj tim. Koja je vaša uloga kao Kapetana?

Uloga kapetana je primarno motivacija i inspiracija svih naših trkača. Primarno želim da svi trkači u našem timu u meni kao kapetanu, vide osobu kojoj se mogu javiti sa svim pitanjima i problemima koje imaju. Podrška u obliku izrade treninga, planiranju utrka i kalendara natjecanja te savjeta o trčanju i opremi dio su moje ekspertize. Ono na što posebno stavljam naglasak su savjeti i pitanja o adidas

Runners zajednici. Ukoliko postoje pitanja o kojima naši Runnersi žele dobiti informacije mogu se slobodno javiti meni ili članu AR tima. Ako i ne znamo odgovor, učinit ćemo sve da zajedno dođemo do rješenja. Podrška našim trkačima izuzetno nam je važna.

Tim se sastoji se od trkačkih trenera koji su zaduženi da naši Runnersi kvalitetno i uspješno odrade trkačke treninge. Da dobiju sve informacije o pravilnoj tehnici trčanja te o odabiru primjerenih tenisica I opreme. Tu su još i nutricionistički i kondicijski treneri koji će se pobrinuti za dodatni stimulans trkačima koji će ih pripremiti za još uspješnije i kvalitetnije bavljenje trčanjem. Na kraju, tu je i medicinski tim koji će podržati naše trkače ukoliko dođe do sindroma prenaprezanja i nekih drugih zdravstvenih poteškoća. Osim toga, redovitim konzultacijama i radionicama educirat ćemo trkače opotencijalnim rizicima i kako ih prepoznati te preventivno djelovati.

Koje sve pogodnosti trkači imaju u AR?

Najvažniju i najvrijedniju pogodnost koju naši trkači imaju je vrhunski stručni tim koj im im je stalno na raspolaganju. Mogućnost kreiranja plana s kojim će ostvariti svoje ciljeve u skladu s njihovim preferencijama. Savjeti I podrška u pitanjima koji se ne odnose samo na trčanje i ono što želim posebno naglasiti - radionice. Redovito ćemo održavati praktično – teoretska predavanja na kojima će naši članovi moći naučiti korisne informacije o trčanju, prehrani, zdravlju i drugim temama. Imamo i poseban sustav nagrađivanja kao pozitivnu motivaciju svim trkačima koji ostvare svoj cilj.

Što biste poručili trkačima koji su se već učlanili u AR i onima koji to još nisu? Kako ćete im pomoći ostvariti njihove trkačke ciljeve?

Svima koji su se uključili u AR-e te koji dolaze na naše treninge poručujem da je pred nama jedna uzbudljiva avantura te da najbolje tek slijedi. Također bi im poručio da mogu imati maksimalno povjerenje u trenerski tim te da nam se slobodno jave sa svim pitanjima koja ih muče. Imamo spremne mehanizme i strategije kako ostvariti sve njihove trkačke ciljeve.

Svi koji nisu sigurni je li AR za njih savjetujem da dođu i iskuse naše treninge. Svi trkači i oni koji to žele postati su dobrodošli u AR zajednicu jer osim trčanja naša misija je da se pri tome i vrhunski zabavimo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".