Jeste li primijetili najstrastvenijeg navijača? I maleni princ George pratio je utakmicu na Wembleyu

Mladi princ George, s roditeljima vojvotkinjom Kate i princom Williamom, pratio je finalnu utakmicu Europskog prvenstva nogometu između Italije i Engleske
Vidi originalni članak

Bez obzira na poraz Engleske u finalu Europskog nogometnog prvenstva, vjerujemo kako je ova nogometna utakmica i odlazak na Wembley mladom princu Georgeu bio pravi doživljaj. S roditeljima vojvotkinjom Kate i princom Williamom, pratio je završnu utakmicu između Italije i Engleske, a pokazao se i kao jedan od najstrastvenijih navijača. 

Tako je na samom početku utakmice, kad je Engleska zabila gol, u slavlju čvrsto zagrlio mamu Kate.

Sedmogodišnji George nosio je plavo odijelo i košulju, a za potpuno formalan izgled, tu je i plava kravata s crveno-bijelim prugicama. Njegov otac, princ William, inače predsjednik Football Association, nosio je jednak stajling.

Kate Middleton odabrala je bijeli sako i top te crne hlače, a pozornost su ukrale efektne crvene naušnice londonske dizajnerice Blaiz. Kombinacijom crvene i bijele boje u stajlingu, Kate je odala počast engleskoj zastavi. Ovo nije prva utakmica netom završenog Europskog prvenstva kojoj je princ George prisustvovao, već je s tribina navijao i kad je engleska reprezentacija pobijedila njemačku. 

Iako nisu ponijeli titulu europskih prvaka, zanimljiva je poruka koji je kraljica Elizabeta prije utakmice poslala reprezentativcima Engleske i izborniku Garethu Southgateu:

- Prije 55 godina prisustvovala sam Svjetskom prvenstvu i vidjela sam što igračima i cijelom timu znači doći do finala i pobijediti na tako velikom međunarodnom nogometnom natjecanju. Cijela moja obitelj i ja čestitamo vam što ste došli do finala Europskog prvenstva i šaljemo vam dobre želje s nadom da će se povijest ponoviti, ne samo povijesni uspjeg, nego i duh, nego i predanost i ponos. 

 

Jelena Veljača i kći Lena imaju odlične ideje koje možete prepisati ako ste ovog ljeta gošća na kakvoj svečanosti

Sjećate li se ovih sandala? Cure su ih obožavale, a zgodnoj crnki u pripijenoj haljini baš dobro pristaju

Ljepotica, koja je već par puta bila zvijezda naših modnih priča, sad je pokazala još jedan izvrstan stajling

Divna Ivana je stilistica, model i studentica čiji stil obožavamo: Obične komade nosi na skroz cool način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".