Isprobajte ukusan, brz i jednostavan puding, čiji je recept kao stvoren za početnike

Anita Bubalo Jambrović s profila Mamine slatke brige podijelila je s nama recept za turski desert kuskul.
Vidi originalni članak

Keskul je turski desert, a riječ je o mliječnom pudingu s bademima. Osim što sve sastojke vrlo vjerojatno već imate u kuhinji, velika je prednost što je jednostavan za pripremu i gotov za čas. Nakon što nas je osvojila brzom čokoladnom tortom, Anita Bubalo Jambrović s s Instagram-profila Mamine slatke brige s nama je podijelila još jedan ukusan recept, onaj za keskul. 

Sastojci

  • 500 ml mlijeka
  • 50 g kokosa
  • 50 g brašna
  • 60 g šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 1 žlica maslaca ili margarina

 Priprema

U 500 ml mlijeka dodati brašno, kokos, šećer i vanilin šećer. Dobro promiješati i staviti kuhati uz stalno miješanje. Kada provrije, maknuti s vatre i dodati žlicu maslaca ili margarina, promješati i izliti u posudice (4 manje ili 2 veće). Ohladiti, ukrasiti i dobar tek!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".