Jedna legenda se vraća: Borovnica, Silk Milk ili TopMix, Ledo pozvao da u anketi predvidite o kojem je sladoledu riječ

Ovo nije prvi put da Ledo vraća sladoledne favorite u škrinju pa je prošle godine vraćen omiljeni Bubi
Vidi originalni članak

Ledo je na svojim stranicama i društvenim mrežama objavio kako uskoro vraća jedan od svoja tri legendarna sladoleda. Ledo je sve ljubitelje sladoleda pozvao da na službenim stranicama pogode o kojem je sladoledu riječ.

Kažu kako će uskoro otkrit hoće li to biti Silk Milk i kombinacija vanilije, kakao preljeva, lješnjaka i punjenja od jagode, zatim Borovnica ili TopMix sastavljen od okusa kivija, marakuje i kakao preljeva, a svaki ljubitelj može dati glas i tako probati predvidjeti u kojem ćemo legendarnom okusu uskoro uživati. 

Inače, početkom prošle godine, Ledo je napravio Retro-natječaj u kojem su svi mogli glasati o povratku omiljenog okusa u škrinje. Tada se biralo između Njofre, Bubija i TopMixa, a pobijedio je Bubi, hit sladoled s okusom žvakaće gume. 

Sve više se nose hlače kakve je isfurala i dama koja nas svaki put oduševi modnim odabirima

50 modela haljina za koje kažu da laskaju svakoj figuri, a bit će prave zvijezde proljetne garderobe

Severina je često na listama najbolje odjevenih Hrvatica, stil komentira savjetnica: 'Očita je sklonost ženstvenim i romantičnim krojevima'

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".