Kako prestati jesti iz dosade?

Ulovili ste sami sebe kako stalno nešto grickate iako zapravo i niste gladni? Za vas smo pripremili načine kako to izbjeći!
Vidi originalni članak

Ulovili ste sami sebe kako stalno nešto grickate iako zapravo i niste gladni? Za vas smo pripremili načine kako to izbjeći! Da ne spominjemo koliko puta to radimo i nesvjesno, a kilogrami samo rastu i nikako da se riješimo tog upornog trbuha. Ako malo bolje pogledate što i kada jedete, zanemarimo li glavne obroke i užine tijekom dana, zna se tu naći podosta grickalica koje možda i nesvjesno strpate u usta. Stanite tome na kraj i planirajte svaki svoj obrok unaprijed. Pripremili smo za vas nekoliko trikova pomoću kojih i sami izbjegavamo jesti iz dosade, navike ili nesvjesno.

-    Prošećite! I nakon šetnje od deset minuta, osjećat ćete se bolje a pogotovo ako znate da ste time izbjegli pojesti nepotrebne kalorije. Brojač koraka savršen je partner!

-    Prelakirajte nokte. Zadnje što želimo je umrljati manikuru time što smo ugrabili nešto zabranjeno sa stola.

-    Popijte vodu ili čaj jer ste često zapravo samo žedni.

-    Pobacajte ili sakrite sami od sebe svu hranu koja vam je distrakcija u zdravom i vitkom životu.

-    Reorganizirajte šminku, sobu, foldere na laptopu..

-    Ako vam je navika otvarati hladnjak ili ladicu sa slatkim, pokušajte se boriti sami sa sobom i time jačati sami sebe.

-    Kupka ili tuš? Vama samo treba opuštanje!

-    Meditirajte i pripremite planove za sutra

-    Pustite najdražu pjesmu i plešite po sobi

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".