Jedan od najljepših božićnih izloga u gradu: Saša Šekoranja i ove godine uvodi nas u blagdansku čaroliju

Već tradicionalno, sredina studenog rezervirana je za otkrivanje najljepšeg zagrebačkog božićnog izloga, onog s potpisom Saše Šekoranje
Vidi originalni članak

Kako se bliži početak Adventa u Zagrebu, tako i trgovine počinju poprimati blagdanski ugođaj, a već godinama sinonim za najljepši božićni izlog u gradu je onaj cvjetnog studija Studio Franić Šekoranja.

Kao i svake godine, ulogu dizajnera preuzeo je Saša Šekoranja, umjetnik i vlasnik našeg najpoznatijeg cvjetnog ateljea, čije su božićne ideje i ukrasi već stekli kultni status. Smješten u Držislavovoj ulici, svakih blagdana podari najljepšu božićnu čaroliju, a ne mogu mu odolijeti ni oni koji će možda reći da je za blagdansku raskoš i božićno blještavilo još "prerano". 

– Gotov je božićni izlog! Pisma i čestitke s lijepim željama od kojih golubovi pletu vijenac i nose ih u svijet. U izlogu je sve bijelo, nježno, smireno…. baš kao u Gabinoj pjesmi „Prvi snijeg“. Toplinu daje titranje svijeća, zlatotisak na pismima i nježni aranžmani od plimozusa i ruža umočenih u vosak. Veselite se jako! Slavite ljubav! – napisao je dizajner na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli sasa sekoranja (@sasasekoranja)

U bajkovitom božićnom izlogu glavnu riječ vodi bijela boja koja priziva snijeg i blagdansku čaroliju. U prvi plan stavio je lutku s elegantnom bijelom haljinom koja je okružena raznim čestitkama i natpisima, poput “Veseli i malo pijani” i “Veselite se jako”. Sve je to umjetnik iskombinirao u svojem čarobnom ateljeu s čijim uređenjem neslužbeno započinje i odbrojavanje do Božića. 

Uvijek je besprijekorno odjevena: Odlično nosi klasiku, a trendovima daje vlastiti stilski potpis
Baloner poput njezinog pravi je 'mamac' za poglede: Tako odličan model dugo nismo vidjeli na zagrebačkoj špici
Sve za dobar party: Najbolji komadi iz Zare koje ćemo nositi tijekom blagdanskih mjeseci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".