Jedan od najljepših božićnih izloga nalazi se u Osijeku, kod cvjećara Slavena: 'Inspiracija mi je bila dječja radost'

28-godišnji Slaven kaže kako osmijeh i dječja sreća nemaju cijenu pa je ovih blagdana poželio mališanima izmamiti osmijeh na lice
Vidi originalni članak

Jedan od najneobičnijih božićnih izloga već se pojavio, i nalazi se u Osijeku, u cvjećarnici Florista kod 28-godišnjeg Slavena Pavlovića. Ove je godine, govori za Divu, odlučio gradu pružiti nešto što bi razveselilo djecu, ali i odrasle osobe.

– Kako je, po nekim pravilima, božićna dekoracija uglavnom zlatna i crvena, odlučio sam malo pomaknuti granice i odabrao ružičastu boju u kombinaciji sa zlatnim, što se pokazalo kao pun pogodak! Tema ovogodišnjeg izloga su medvjedići, a inspiracija za ovogodišnji izlog bila mi je dječja radost – govori Slaven i kaže kako su prepun ulazi i izlog medvjedića već oduševili sugrađane. Ove godine planira i razveseliti djecu koju na osječkim ulicama sretne u šetnji s roditeljima, no još ne otkriva kako. To je, kaže nam Slaven, još uvijek iznenađenje. 

Dolaze fotografirati cvjećarnicu i puni su hvale za izlog kreativnog Slavena.

– Kako uvijek zaboravljamo prave vrijednosti života, a trčimo za stvarima koje i nisu toliko važne, odlučio sam napraviti izlog koji će klincima izmamiti veliki osmijeh na lice i reći će: 'Mama, vidi medooo!'. Mojim djelatnicama, zajedno sa mnom, srce je kao kuća u tom trenutku. Postigao sam to, osmijeh i dječja sreća nemaju cijenu – priča cvjećar.

Slaven se do prije nekoliko godina, bavio modelingom i dizajnirao torbe koje su bile popularne među vršnjacima. Međutim, krenuo je u drugom smjeru i danas ima cvjećarnicu Florista u Osijeku.

– Nekako sam znao da mogu ponuditi više svojom kreativnošću pa sam krenuo u cvjećarstvo i poduzetničke vode, što se pokazalo kao jako, jako dobro – rekao je jednom prilikom za Divu.

U posao cvjećarstva, kaže, ušao je sasvim slučajno i sasvim spontano:

– Čekao sam da moj buket bude gotov i pričao s vlasnicom cvjećarnice. Kroz priču mi je rekla da traži djelatnika i ja sam iz zafrkancije rekao da mogu ja. I, eto mene među cvijećem. Čim sam napravio svoj prvi buket, znao sam da ću, kad-tad, imati svoju cvjećarnicu. 

Tenisice kakve nosi modno osviještena ekonomistica već su sezonama hit, a ona ih odlično kombinira u jesenskom stajlingu

Ekonomistica očitala odličnu modnu lekciju iz klasičnog stila u kombinaciji koja baš nikad ne dosadi

Sastojak zahvaljujući kojem će stopala biti svilenkasto glatka cijele godine: Dermatolozi ga vole jer poboljšava teksturu kože

Brat i sestra cool stila: 'Nikad ne bismo nosili Crocsice ni Uggsice, čak ni po stanu! Radije bismo nosili one tradicionalne pletene čarape'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".