Janet Jackson trudna po prvi put!

U 50-toj godini poznata pjevačica i sestra pokojnog kralja popa očekuje svoje prvo dijete...
Vidi originalni članak

Šuškanja su počela još prošli mjesec kada je Janet Jackson objavila video na Twitteru u kojem najavljuje kako odgađa svjetsku turneju, jer pokušava osnovati obitelj. "Moj suprug i ja planiramo obitelj", izjavila je u kratkom isječku prije no što se ispričala svojim obožavateljima. "Moram odmoriti, liječnički nalog."

Glasine  su se pokazale istinitima budući je pjevačica upravo objavila kako očekuje svoje prvo dijete sa suprugom, poduzetnikom Wissamom Al Mana. Par se tajno vjenčao još 2012. godine, ali nisu potvrdili tu vijest do početka 2013. Vijest o trudnoći stiže samo dva tjedna uoči 50-tog rođendana pjevačice koji je 16. svibnja. Čestitamo sretnom paru!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".