Jane Fonda rekreirala video iz osamdesetih i poslala snažnu poruku, a mladima poručila: 'Guglajte me'

I ovog je puta progovorila o klimatskim promjenama, ali i potaknula publiku na rekreaciju
Vidi originalni članak

82-godišnja Jane Fonda pridružila se najmlađoj, a trenutačno jednoj od najpopularnijih društvenih mreža, TikToku, i objavila video u kojem je rekreirala Jane Fonda Workout, video vježbanja iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. U svojem prvom klipu na TikToku čak se i našalila s mladom publikom te im poručila da je 'guglaju' ako ne znaju tko je. No, osim što potiče publiku na rekreaciju za vrijeme pandemije koronavirusa, poslala je i snažnu poruku o klimatskim promjenama.

- Pozdrav, TikTok! Rekreiram Jane Fonda Workout kako bih pomogla u borbi protiv klimatskih promjena, rekla je Fonda i dodala:

- Postoji mnogo tjelovježbi na televiziji i računalima, no uistinu bih voljela kad biste vježbali sa mnom za planet. Događa nam se prava klimatska kriza i ona je jednako opasna, bez obzira na to jeste li na kauču ili na prostirci za jogu. Hoćete li mi se priključiti u virtualnim demonstracijama 'Fire Drill Fridays', pitala je Fonda i dodala:

- Budućnost vas treba, ja vas trebam. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".